Recessed Trimless Led Sorotan AD10083

Katerangan pondok:

● CE CB CCC Certified
● 50000 jam lifespan
● 3 taun atawa 5 taun jaminan
● Dimmable: TRAIC atanapi 0-10V dimming
● Lumen Lumen kaluaran CREE SMD, supir jauh kaasup
● Sudut Beam ditukeurkeun, 50 gelar beam caah, 36 gelar / 24 gelar beam caah sempit & 15 gelar titik beam kaasup
● Dijieun Dina: kota Jiangmen, propinsi Guangdong, Cina
● IES File & Laporan Ukuran Cahaya sadia


Rincian produk

Tag produk

Tipe 8W recessed trimless dipingpin sorotan
Modél AD10083
Kakuatan 6W / 8W
LED PERCAYA
GORONG 95
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 15 ° / 24 ° / 36 ° / 50 °
Sasayogian tanaga Jaba
Input DC 12V - 350mA / 500mA
Bérés Bodas / Hideung
Keureut φ55 mm
Diménsi φ30 * L65mm

ad10083

Pintonan produk

ad10083 01

1. Perumahan downlight dijieunna tina bahan aluminium aerospace-grade pikeun radiating, nu leuwih stabil sarta dipercaya.
2. Diaméter awak lampu 30mm, minimal tapi teu simplify
3. ALUDS Dipaténkeun ningkatna shrapnel kalawan anti muterna dirancang, profésional pikeun assembling na disassembling, leuwih kuat tur aman

Kurva Panerangan-Jarak (8W 15D 24D 36D)

Aplikasi

AD21130

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami