adaptor supir terpadu buleud pasagi dipingpin lampu lagu AT21120

Katerangan pondok:

● CE CB CCC Certified
● 50000 jam lifespan
● 3 taun atawa 5 taun jaminan
● Lumen Lumen kaluaran OSRAM SMD
● 4-kawat 3-fase / 3-kawat 1-fase / 2-kawat 1-fase adaptor supir terpadu
● Beam sudut ditukeurkeun, 36 gelar beam caah, 24 gelar sempit caah beam & 15 gelar titik beam kaasup
● Dijieun Dina: kota Jiangmen, propinsi Guangdong, Cina
● IES File & Laporan Ukuran Cahaya sadia


Rincian produk

Tag produk

Tipe 30W Integrated supir adaptor buleud pasagi dipingpin lampu lagu
Modél AT21120
Kakuatan 25W / 30W
LED OSRAM
GORONG 90
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 15° / 24° / 36°
Input DC 36V - 600mA / 700mA
Bérés Bodas / Hideung
Diménsi Ø 136 * L141 mm

AT21120

Mangpaat LED Track Light

Pencahayaan lagu mangrupikeun cara anu murah, pikaresepeun, sareng sederhana pikeun ningkatkeun skéma pencahyaan sareng desain sadayana.Salian fungsina, bergaya, sareng serbaguna, lampu lagu gampang dipasang sareng peryogi parobihan minimal kana siling sareng drywall.
Aplikasi serbaguna
Lampu lagu tiasa dianggo pikeun nyaangan unggal rohangan ti lorong poék ka kantor, ka ruang tamu anu nyaman, atanapi nyorot karya seni sareng poto kulawarga anu éndah.Kalayan aplikasi anu henteu terbatas, teu aya fungsi atanapi tempat khusus pikeun lampu lagu
Instalasi Non-invasif
Salah sahiji kauntungan anu paling ageung tina lampu lagu nyaéta pamasangan anu gampang.Upami Anjeun keur make lagu pikeun ngaganti hiji fixture lampu aya, euweuh pamasangan kompléks atawa kotak listrik anyar diperlukeun.Pamutahiran saderhana ieu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun cahaya sacara dramatis tanpa padamelan listrik anu sesah atanapi motong kana siling anjeun.
Basajan pikeun Saluyukeun
Cahya lagu ngidinan Anjeun pikeun nyieun sababaraha parobahan gancang jeung gampang kana lingkungan cahaya Anjeun.Salaku conto, upami anjeun ngahias deui sareng ngalihkeun méja makan tengah anjeun, anjeun ogé tiasa nyaluyukeun sirah lagu anjeun sapanjang panjang lagu pikeun langkung terang setelan anyar anjeun.
Ukuran Pangalusna pikeun Unggal Aplikasi
Lagu sadia dina panjangna béda jeung bisa disambungkeun atawa motong nyieun panjangna wae.Pikeun langkung nampung kabutuhan, hulu lagu diproduksi dina rupa-rupa ukuran.Pikeun siling handap, éta pangalusna pikeun milih pikeun sleek, sirah lagu leutik, sarta pikeun ceilings luhur atawa vaulted, badag, huluna lagu kuat disarankeun.

Aplikasi

AC20410 (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami