FAQs

Dupi anjeun pabrik langsung?

Guangdong ALUDS Lighting Industrial Co., Ltd diadegkeun dina 2017 sareng ayana di Jiangmen, ngahijikeun manufaktur, Panaliti sareng Ngembangkeun, Pamasaran sareng Penjualan sareng jasa Produk.Saatos taun pangwangunan, ayeuna urang gaduh leuwih ti 200 pagawé, 10 insinyur ngalaman, ngandung departemén design optik bebas jeung departemén design cahaya.

Naon produk utama anjeun?

Produk utama kami anu dipimpin lampu spot track, dipingpin downlights, dipingpin grille downlights, dipingpin lampu siling .....

Dupi abdi tiasa kéngingkeun sampel gratis?

Sacara umum, urang bakal ngecas fee sampel.Ieu bakal refundable mun anjeun nempatkeun urutan normal.

Naon istilah pembayaran anjeun?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami via T / T:
Deposit sateuacanna, teras kasaimbangan sateuacan pengiriman.

Naon MOQ anjeun?

produk béda gaduh MOQ béda.Ieu dumasar kana stock bahan, sarat lengkep Anjeun..... ALUDS cahaya bakal coba usaha pangalusna pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

Naon jaminan produk?

Garansi 3 taun atanapi 5 taun gumantung kana waktos garansi anu béda pikeun supir LED.

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 3-7 poé.Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan téh 15-25 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika kami nampi deposit anjeun, sareng kami gaduh persetujuan akhir anjeun pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng kami.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.