Triple Kepala Led grille Downlight AG10093

Katerangan pondok:

● CE CB CCC Certified
● 50000 jam lifespan
● 3 taun atawa 5 taun jaminan
● Lumen High kaluaran CITIZEN chip on dewan, supir dipisahkeun kaasup
● sudut Beam ditukeurkeun, 60 gelar balok beam, 36 gelar / 24 gelar beam caah sempit & 15 gelar / 8 gelar beam titik kaasup
● Dijieun Dina: kota Jiangmen, propinsi Guangdong, Cina
● IES File & Laporan Ukuran Cahaya sadia


Rincian produk

Tag produk

ag10093

Tipe 3 * 15W triple sirah ngarah grille downlight
Modél AG10093
Kakuatan 3*6W / 3*8W / 3*10W / 3*12W / 3*15W
LED WARGA
GORONG 90
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 8° / 15° / 24° / 36° / 60°
Sasayogian tanaga Jaba
Input DC 36V - 3*150mA / 3*200mA / 2*250mA / 2*300mA / 2*350mA
Bérés Bodas / Hideung
Keureut φ307 * 107 mm
Diménsi L318 * W120 * H116mm

ag10103

Tipe 3 * 25W triple sirah ngarah grille downlight
Modél AG10103
Kakuatan 3*15W / 3*20W / 3*25W
LED WARGA
GORONG 90
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 15 ° / 24 ° / 36 ° / 60 °
Sasayogian tanaga Jaba
Input DC 36V - 3*350mA / 3*500mA / 3*600mA
Bérés Bodas / Hideung
Keureut φ350 * 122mm
Diménsi L363 * W135 * H147mm
Tipe 3 * 40W triple sirah ngarah grille downlight
Modél AG10113
Kakuatan 3*30W / 3*35W / 3*40W
LED WARGA
GORONG 90
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 15 ° / 24 ° / 36 ° / 60 °
Sasayogian tanaga Jaba
Input DC 36V - 3*700mA / 3*900mA / 3*1050mA
Bérés Bodas / Hideung
Keureut φ390 * 135mm
Diménsi L402 * W148 * H150mm

ag10113

Fixture Bagian Témbongkeun

drawing

Modél sirah triple tina grup downlight grille, fixture lampu titik modular tur serbaguna ieu lolobana pikaresep di wewengkon kayaning cahaya arsitéktur sarta cahaya toko.

Éta dirarancang pikeun lampu aksen alami, efisiensi tinggi - konsumsi rendah, panas rendah, cahaya fokus sareng cahaya objék nganggo modul COB LED tina téknologi Luminaire LED.Hatur nuhun kana nilai CRI anu luhur tina téknologi COB anu dianggo dina luminaire, objék ditampilkeun dina warna anu leres.

Spot adjustable ngaktifkeun katerangan objék deukeut atawa objék jauh ti beungeut ningkatna tunggal jeung gerakan sumbu lega dina dua arah béda.

Desain stylish of fixture downlight ieu ogé katingal Palasik na di standar industri;ngamungkinkeun pikeun adaptasi jeung lingkungan aplikasi.

Aplikasi

application


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami