Zoom Dipingpin Downlight AD30568

Katerangan pondok:

● CE CB CCC Certified
● 50000 jam lifespan
● 3 taun atawa 5 taun jaminan
● Lumen High kaluaran LUMILIDS chip on dewan, supir dipisahkeun kaasup
● 15 darajat ka 36 darajat zum beam
● Dijieun Dina: kota Jiangmen, propinsi Guangdong, Cina
● IES File & Laporan Ukuran Cahaya sadia


Rincian produk

Tag produk

Tipe 10W zum dipingpin downlight
Modél AD30568
Kakuatan 8W / 10W
LED LUMILEDS
GORONG 90
CCT 2700K / 3000K / 4000K / 5000K
Optik lénsa
Sudut balok 15° - 60°
Sasayogian tanaga Jaba
Input DC 36V - 200mA / 250mA
Bérés Bodas / Hideung
Keureut φ75 mm
Diménsi Diaméterna 83 * H70mm

ad30568

Pintonan produk

ad30568 01

Desain zum bébas, nurutkeun ukuran objék, pikeun ngahontal éfék cahaya pangalusna ku parobahan tepat lampu tunggal jeung sababaraha sudut (15 ° - 60 °).Perlengkapan lampu handap anu dipimpin Zoom gaduh fitur sudut Beam anu tiasa disaluyukeun pikeun ngamungkinkeun anjeun kalenturan langkung ageung sareng pamasangan anjeun.

ad30568 02

zoom

Kurva Panerangan-Jarak (10W 15D 60D)

Aplikasi

img

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami