Tentang Kami

Guangdong ALUDS cahaya Industrial Co., Ltd.

bubuka parusahaan

Guangdong ALUDS Industrial Co., Ltd diadegkeun dina2017, Lokasina di Jiangmen nasional High tech Zona, Propinsi Guangdong.Pausahaan komitmen kana aplikasi sareng R&D ngawangun produk pencahayaan interior.Cai mibanda leuwih ti100 Urang Sunda & Dpatén-patén sareng meunang gelar perusahaan téknologi tinggi nasional.Éta mangrupikeun perusahaan pencahayaan profésional anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Pabrik geus kaliwatISO9001 sertifikasi, sarta produk geus kaliwatCCC, CE jeung CBsertifikasi, porsi60+merek gawé babarengan strategis di imah jeung di mancanagara.Kaasup wewengkon: hotél, villa, klub, toko, mall balanja.
Pausahaan kami nyandak R&D salaku jiwa, kualitas salaku dasar, jasa salaku tujuan, sareng tujuanana pikeun janten merek anu terkenal dina widang pencahayaan komersil anu luhur dina industri pencahayaan.
Urang boga aprofésional produk R & D jeungrarancang tim + tim jasa proyék profésional + tim kustomisasi pribadi.Tim urang ngora, energetic sarta ngalaman.Kami nengetan kombinasi lampu sareng lampu sareng lingkungan, supados lampu sareng lampu janten jinis kaéndahan sareng bagian tina konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan.Ngaliwatan inovasi kontinyu tina ngembangkeun produk jeung ngungudag kontinyu kualitas.Perusahaan parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng jero sareng para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

Inovatif urangtéhnologi jeung desain sajajar jeung layanan palanggan kami alus teuing geus propelled kami jadi salah sahiji panyadia anjog produk lampu komérsial kiwari.
Lega urangrupa-rupa produk jeung téhnologi mantuan nyieun ambiance husus diperlukeun pikeun kaperluan unggal klien urang.Kalayan rupa-rupa produk anu unik sareng rupa-rupa, penampilan sareng rasa merek kami misahkeun kami ti pesaing kami.
produk urangaya di payuneun cahaya komersil sareng kaahlian sareng kaahlian urang ngabantosan nawiskeun solusi pencahayaan komprehensif pikeun tugas-tugas anu aya.
Kalayan pangalaman puluhan taun, kami parantos diajar yén anjeun kedah tiasa nyetél standar dedikasi sareng profesionalisme anu teu aya tandinganna pikeun suksés.Kami damel raket sareng mitra kami pikeun ngembangkeun solusi anu sampurna pikeun kaperluanana.Upami aya desain atanapi fungsionalitas khusus anu anjeun peryogikeun dilebetkeun kami tiasa nyayogikeun produk khusus anu dikembangkeun pikeun nyugemakeun anjeun.
Aya pamahaman dina ALUDS yén kami nawiskeun solusi pikeun klien kami;kami aya pikeun ngabantosan anjeun ngahontal kabutuhan anjeun.Ieu pondasi inti filosofi bisnis ALUDS.Urang ngalakukeun ieu bari earning sarta ngawangun on kapercayaan anjeun hiji hambalan dina hiji waktu.
ALUDS Pencahayaan nyandak R&D salaku jiwa, kualitas salaku dasar, jasa salaku tujuanana, sareng tujuanana pikeun janten merek anu terkenal dina widang pencahayaan komersil anu luhur dina industri pencahayaan.